De populairste modellen zonnebrillen

We hebben vast allemaal wel eens meegemaakt dat je op een zonnige dag erachter komt dat je je zonnebril bent vergeten. Er zijn weinig dingen zo vervelend als op een dag waar de zon fel schijnt je ogen niet kunnen beschermen. Waarschijnlijk zit je als gevolg hiervan de heel tijd met samengeknepen ogen of met je hand boven je ogen om het zonlicht een beetje tegen te kunnen houden.

Pilotenbril / Aviator

Met een aviator bril zit je altijd goed. Dit klassieke model is oorspronkelijk een zonnebril die vooral gebruikt werd door piloten, maar wordt tegenwoordig ook door alle fashion liefhebbers gedragen. Dit is een model die vrijwel iedereen goed zal staan. Omdat hij alles heeft wat een bril precies goed maakt – niet te groot, niet te klein, maar precies goed. Je kent vast de klassieke Ray-Ban zonnebril wel, misschien wel de meest populaire zonnebril aller tijden?

Vierkant

Een vierkante zonnebril zal veel verschillende mensen met verschillende gezichtsvormen goed staan. Daarnaast is het fijne aan een vierkant zonnebril dat hij zo groot of juist klein kan als je zelf zou willen. Kies je voor een oversized zwart model, dan krijg je een diva look en feel, maar een kleine vierkante zonnebril heeft juist meer een retro gevoel. Met vierkante zonnebrillen kun je dus vrijwel elke kant op, afhankelijk van jouw stijl en wensen.

gold-colored framed hippie sunglasses on white surface

Rond

Een ronde zonnebril brengt ons gelijk terug naar het tijdperk van John Lennon, Yoko Ono en de jaren zestig. Deze bril doet iedereen denken aan het Hippie-tijdperk en is perfect om mee te kunnen flaneren op een festival. Kies je voor een klein rond model, dan ga je écht voor de John Lennon look, maar kies je voor een grote ronde bril – dan ga je voor een iets moderner gevoel.

Cat eye

Wil je een zwoele of sexy look creëren met een zonnebril op? Dan is een cat eye model waarschijnlijk echt wat voor jou. Doordat het model smaller uitloopt naar de uiteinden toe, creëer je een optische illusie van ogen die ook schuin naar boven gaan, zoals katten dat ook hebben. Dit staat veel mensen goed, omdat het ieder gezicht een lift geeft.