Professionele bestrijding van vlooien

Jeukende rode bultjes op de huid kunnen door tal van verschillende factoren veroorzaakt worden. Maar heb jij naast deze klachten ook kleine beestjes in huis aangetroffen? Dan is de kans groot dat jouw klachten door vlooien worden veroorzaakt. Vlooien zijn parasitaire insecten die leven van het bloed van mensen of dieren. Uiteraard wil je voorkomen dat deze parasieten jouw bloed of dat van je huisdier als voeding gebruiken. Vlooienbestrijding is dan ook essentieel.

Vlooienbestrijding in huis

Wanneer je te maken hebt met vlooien in huis is dat buitengewoon vervelend. Ze kunnen namelijk voor hevige jeukklachten zorgen. Een snelle bestrijding is daarom wenselijk. Echter, deze kleine beestjes zijn niet heel makkelijk op te sporen. Ze zijn klein waardoor ze soms niet goed met het blote oog te vinden zijn. Dit maakt het bestrijden van de vlooien niet altijd even makkelijk. Daarnaast zijn de vlooien ook nog eens in staat om ver te springen. Ze verplaatsen zich hierdoor gemakkelijk waardoor een vlooienplaag al snel op de loer ligt. Een snelle en effectieve bestrijding van Beestjeskwijt.nl is dan ook raadzaam. Je wilt immers voorkomen dat deze kleine beestjes de regie in huis overnemen.

Wat kun je zelf doen?

Voor een effectieve en volledige vlooienbestrijding is het inschakelen van een expert essentieel. Echter, je kunt ook zelf al starten met de bestrijding zodra je de vlooien opmerkt. Zo beperk je de vlooienplaag zo veel mogelijk totdat de expert langs is geweest. De vlooien en de vlooieneitjes bevinden zich heel vaak op de vloer. Stofzuig daarom bij voorkeur dagelijks het huis. Neem hierbij vooral ook eventuele kleden, tapijten en plinten mee. Dit zijn namelijk plekken waar de vlooien zich graag schuilhouden. Ook het regelmatig dweilen van de vloer is aan te raden. Daarnaast is ook het wassen van kleding, beddengoed en kleedjes op zestig graden effectief als vlooienbestrijdingsmiddel.

Vlooien in jouw hotel

Niet alleen in huis kunnen vlooien voorkomen. Ook in hotels of andere vakantieaccommodaties kan een vlooienplaag ontstaan. Een dier of hotelgast kan immers per ongeluk vlooien mee het hotel innemen. Als de vlooien eenmaal binnen zijn, is het heel lastig om ze weer buiten te krijgen. Ben jij de eigenaar van een hotel en zijn er vlooien in jouw hotel geconstateerd? Schakel dan direct een deskundige vlooienbestrijder in. De aanwezigheid van vlooien in je hotel is namelijk heel vervelend. Het kan zorgen voor slechte reclamevoering en ook financieel kan het een negatieve uitwerking hebben. Wacht daarom niet af, maar schakel bij het zien van vlooien een vlooienbestrijder in. Zo voorkom je dat jouw hotel wordt overgenomen door deze kleine parasieten.