7 feiten over seksspeeltjes die je zullen verrassen

Zoals je ongetwijfeld wel weet is masturberen heel gezond voor je lichaam. Dankzij seksspeeltjes heb je wat extra hulp tijdens het masturberen, wat niet altijd even evident is.

Wat je waarschijnlijk nog niet wist is dat seksspeeltjes een heel interessante geschiedenis hebben. Laten we samen zeven feiten ontdekken die je nog niet wist over seksspeeltjes.

Werelds eerste dildo

De eerste dildo in de geschiedenis van de mensheid dateert al van 28.000 jaar geleden. Deze dildo is in 2005 ontdekt door een archeoloog in een grot in Duitsland.

De dildo is 20 centimeter lang en 3 centimeter breed. Dit toont aan dat de oermens de kracht van masturberen al had ontdekt met een dildo.

Hysterische vrouwen

De allereerste vibrator is ontstaan uit de nood om hysterische vrouwen te kalmeren. De dokters in die tijd dachten dat hysterische vrouwen gewoon nood hadden aan seks. Vandaar dat ze een vibrator ontwikkelde die ze gebruikten om vrouwen te kalmeren en hen te laten klaarkomen.

De dag van vandaag is de markt van vibrators een miljarden business.

Texas’ wet

In Texas staat er geen limiet op het aantal wapens dat je legaal mag bezitten. Daartegenover staat er wel een limiet op het aantal seksspeeltjes dat je mag bezitten in de Amerikaanse staat. Het is duidelijk waar Amerikanen hun prioriteiten liggen.

In India gaan ze zelfs nog een stap verder en is het illegaal om een seksspeeltje te kopen.

PS: het aantal toegestane spekspeeltjes bedraagt 6 in Texas.

Getrouwde vrouwen overheersen de markt

Volgens studies is de kans dat getrouwde vrouwen seksspeeltjes gebruiken groter dan single vrouwen. Dit is te verklaren aan het feit dat heel veel getrouwde koppels experimenteren op seksueel vlak. Dan grijp je al snel naar seksspeeltjes, maar ook naar super sexy lingerie zoals bijvoorbeeld een babydoll.

Vibrators voor orgasmes!

Veel vrouwen hebben na de seks nog nood aan een vibrator om klaar te komen. Wat meer dan logisch is uiteraard. Als vrouw is het niet altijd even eenvoudig om klaar te komen tijdens de seks.

Aangezien de fysieke en mentale voordelen aan klaarkomen aanzienlijk zijn, is het dan ook meer dan logisch dat veel vrouwen nog naar een vibrator grijpen om klaar te komen.

Gebruik jij al seksspeeltjes?

Als je nog geen seksspeeltjes gebruikt, raden we je aan om het eens een keertje te proberen. Het is weer iets anders dan condooms kopen, en je verlegt je grenzen. En geloof ons als we zeggen dat je er geen spijt van gaat hebben.