Dit wil je weten over de iPhone 13

Apple heeft weer een nieuwe iPhone op de markt geslingerd. Namelijk de iPhone 13. Maar wat moet jij allemaal weten over deze nieuwe iPhone? Wij vertellen het jou in deze blog. 

Allereerst is het goed om te vertellen dat de iPhone 13 niet direct een compleet vernieuwde telefoon is. Dan hebben we het vooral over de buitenkant. Als je de iPhone 12 gewend bent dan zal je niet direct iets nieuws opvallen aan de buiten. Want de binnenzijde. Daar is wel degelijk iets aan vernieuwd. Laten we even gaan kijken. 

Tip! Wil jij de nieuwe iPhone 13 maar vind je de nieuwprijs te duur? Kijk dan eens naar iPhone 13 met abonnement

Batterij van de iPhone 13

iPhone-liefhebbers waren namelijk wel degelijk blij met de nieuwe iPhone 13 en dat heeft alles te maken met een paar goede veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de langere batterijduur, betere processor en ook de cameraopzet is geüpgradede. De simpele versie, dus niet de iPhone Pro 13 is een snelle en capabele smartphone waar je lang mee kunt doen. Want zeker op het gebied van de batterijduur waren mensen niet zo heel erg blij met de iPhone 12. Bij de 13. Hebben ze dus een flinke upgrade gemaakt op het gebied van de batterij. Hierdoor is de 13 toch de beste allround telefoon ooit gemaakt door Apple. 

Hoe komt het dat de batterij van de 13 nu wel beter is zal je waarschijnlijk denken? Nou dat komt door de nieuwe A15 Bionic-chipset en het wordt gecombineerd met 4GB RAM. Hierdoor kun je met de iPhone 13 veel beter meerdere apps en taken naast elkaar uitvoeren zonder dat je batterij direct leeg is. 

Wil jij niet langer altijd de tijd moeten checken op je nieuwste iPhone? Wij hebben voor jou de 10 mooiste horloges op een rijtje gezet. 

Zijn er dan ook mindere punten aan de iPhone 13?

In grote lijnen is de iPhone 13 flink verbeterd ten opzichte van de iPhone 12. Wat we net al zeiden doordat er een paar zaken zijn verbeterd, denk aan het scherm en de batterij. Toch vonden veel mensen het ook jammer dat er qua uitstraling niet veel veranderd is. Hierdoor zullen veel mensen met een iPhone 12 niet direct overstappen op de iPhone 13. Ook vonden veel technische professionals het jammer dat er geen 120Hz scherm is gebruikt. Dit scherm is erg populair op dit moment. Ook lazen dat mensen het jammer vonden dat. Er geen Ceramic Shield aan de achterkant zit. Hierdoor was de achterkant namelijk veel sterker geweest. 

Conclusie over de iPhone 13?

Hoewel er qua design en scherm niet veel is veranderd, zijn we toch fan van deze vernieuwde iPhone. In theorie zou je de iPhone 13 ook wel de iPhone 12S noemen omdat het design en de specificaties niet direct veel verschillen. Toch kan je wel zien dat de iPhone 13 flink is verbeterd op het gebied van de batterij. En dan zouden wij toch wel zeggen dat een langere batterijduur het belangrijkste is voor een betrouwbare en goede iPhone. Daarom raden wij de iPhone 13 zeker aan.