Waarom dit de meest populaire krasloten zijn

Wil jij wat extra geld winnen na het boodschappen doen? Wij zetten de populairste krasloten voor je op een rij. 

Al jarenlang zijn krasloten immens populair in Nederland. Zo kan je bij de plaatselijke drogist of supermarkt een kraslot halen en lekker krassen. Je hoeft niet helemaal naar een casino toe om te gokken, maar je kan dit gewoon om de hoek op straat doen. Het gaat ook vaak niet om grote bedragen, dit maakt een kraslot ook nog eens leuk om te doen. Deze kleine gokspelletjes zijn er in veel vormen en maten. Wij hebben de populairste op een rij gezet. 

Online krasloten 

Waar de papieren krasloten steeds populairder worden zien we ook een wildgroei aan online krasloten. Deze virtuele krasloten lijken veel op papieren loten. Je kan ze online kopen en vervolgens kan je ze gelijk gaan spelen. Je ziet grijze vlakjes en met je muis of door je vinger te bewegen kan je het vakje open krassen. De spelregels zijn enorm strikt waardoor jij niet zomaar opgelicht kan worden.

Klavertje 4 

Dit is een kraslot dat iedereen in Nederland wel kent en misschien heeft wel 30% van alle Nederlanders hem eens in handen gehad. Een klavertje 4 kost maar €1,- dat maakt hem een enorm klein gokspel. Wanneer je de hoofdprijs pakt maak je kans op €25.000,-. De meest kans heb je bij een klavertje 4 op het winnen van een gratis lot. De symbolen op een klavertje 4 zijn, een hoefijzer, zeven, hart, succes, diamant, dobbelsteen, paddenstoel, kever, biljet en munten. 

Spaarvarken 

Het lot na het klavertje 4 moet toch wel het spaarvarken zijn. Op dit kraslot vind je 6 verschillende spaarvarkens. Je moet de hele kraslaag verwijderen en wanneer je drie van dezelfde varkens hebt dan heb je gewonnen. Wat je dan wint hangt af van het varkentje dat jij hebt gekrast. De prijzen verschillen van een gratis lot tot €25.000,-. Bij het spaarvarken is de kans dat je de hoofdprijs wint groter dan bij het klavertje 4. De kosten zijn ook €1,-.

Win Large 

Dit is een kraslot dat €2,- kost maar enorm veel kan opleveren. Zo is dit kraslot sinds het begin van dit jaar verkrijgbaar. Je krast twee winnende nummers open. Dit kunnen 50 en 32 zijn. Wanneer bij één van de 10 vakjes eronder je hetzelfde nummer terugvindt maak je kans op het geldbedrag dat erbij staat. In totaal is de prijzenpot gevuld met €1.780.000,- Waarvan het grootste bedrag dat je kan winnen €10.000,- is. 

Miljoen 

Dit kraslot doet zijn naam eer aan. Want je kan er namelijk een miljoen aan prijzengeld mee winnen. Dat is ook gelijk de hoofdprijs. Het hoogste bedrag dat hierop volgt is €400,-. Het kraslot kost dan ook €20,- en is daarmee het duurste kraslot dat verkrijgbaar is in de winkel. Je kan bij dit kraslot niet zomaar gaan krassen, maar je moet weten welke vakjes je wel en niet open mag maken. Lees dus goed de achterzijde voor de volledige omschrijving van die miljoenen lot.