Alles wat je moet weten over de Samsung smartphone

Tegenwoordig hebben wij bijna allemaal standaard onze mobiele telefoon mee. We zijn niet alleen constant telefonisch bereikbaar, maar we kunnen ook altijd internetten en scrollen op sociale media. Daarnaast heeft een mobiel zoals de Samsung s22 van Tele2 toffe features, de nieuwste hardware en een kraakheldere camera. Dat wij als Nederlanders onze mobiele telefoon moeilijk kunnen laten liggen was al langer duidelijk. Maar blijkbaar zitten wij gemiddeld een maand per jaar op onze telefoon. Voor velen is een telefoon tegenwoordig onmisbaar. Bovendien vinden meer dan de helft van de Nederlanders een mobiele telefoon een verrijking van het leven. Dit komt voornamelijk omdat het sociaal contact en zelfontplooiing bevordert. Maar als wij allen zoveel waarde hechten aan onze mobiele telefoon is het ook extra belangrijk dat wij een telefoon uitkiezen waar wij dagelijks plezier van hebben. Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft, is de kans groot dat je voor een Apple smartphone of Samsung smartphone kiest. Een Apple smartphone is onder veel mensen populair, maar toch zijn velen zich er niet van bewust dat een Samsung smartphone veel voordelen met zich mee brengt. Maar wat maakt een Samsung smartphone precies een goede mobiele telefoon? En waarom zijn Samsung smartphones prettig in gebruik? Wij hebben alles wat je moet weten over de Samsung smartphone op een rijtje gezet.

Historie

Wist jij dat Samsung een Zuid-Koreaans elektronica merk is? De bedrijfsnaam betekent letterlijk ‘drie sterren’ in het Koreaans. Samsung werd opgericht in 1938 en op dit moment is het actief in meer dan zestig landen. Samsung heeft een breed assortiment van televisies, koelkasten tot aan airconditioners. Toch staat Samsung ook wel op de kaart door de Samsung smartphones. Maar wat maakt de mobiele telefoons van dit merk zo populair?

Voordelen

Het telefoonmerk kenmerkt zich voornamelijk door de goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs van een Samsung smartphone ligt in het algemeen lager dan een Apple smartphone. Daarentegen wordt vaak precies dezelfde kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast biedt Samsung smartphones in meerdere prijsklassen. Je kunt van Samsung een budget smartphone aanschaffen, maar ook een high-end smartphone. Apple richt zich voornamelijk op het hogere en dure segment. Daarentegen heeft Samsung een breed assortiment aan smartphones, die allen in diverse prijsklassen vallen. De J-serie en A-serie vallen bijvoorbeeld in het lager en midden segment, terwijl de S-serie en Note-serie juist in het midden of hoger segment vallen. Hierdoor is er voor ieder wat wils op het gebied van prijs en smaak!

Samsung s22

In februari 2022 lanceerde Samsung de nieuwste Galaxy smartphone, namelijk de Samsung s22. Deze serie bestaat uit de Samsung S22, S22 Plus en S22 Ultra. Zoals al eerder genoemd valt de S-serie in het hogere segment. Dit is ook niet voor niets, want het gloednieuwe toestel onderscheidt zich in veel aspecten ten opzichte van vele andere smartphones. Het heeft namelijk een efficiënte en innovatieve display, waardoor je de scherpste en meest gedetailleerde foto’s kan maken. Daarnaast heeft deze nieuwe smartphone ook een ontzettend snelle nieuwe processor. Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze nieuwe smartphone? Koop dan nu de Samsung s22 van Tele2 en kies een abonnement dat helemaal bij jou past. Deze smartphone kun je immers niet missen.